Generelle kjøps- og bruksvilkår for Ludviga AS
1. Innledning
Disse vilkårene gjelder mellom deg som kjøper (kunde) og Ludviga AS (heretter «vi» eller «selger») ved kjøp eller bruk av våre digitale produkter og tjenester. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, digitale kurs, medlemskap, programmer, workshops, rådgivnings/mentoring-tjenester, maler og annet digitalt innhold, enten kostnadsfritt eller mot betaling.
Formålet er å sikre tydelige rammer for partenes rettigheter og plikter, forhindre misforståelser, og legge grunnlaget for et profesjonelt samarbeid. Avtalen består av disse vilkårene, relevante opplysninger gitt ved bestilling, samt de til enhver tid gjeldende lover og regler, herunder norsk rett. For B2B-kunder gjelder avtalefriheten i stor grad, mens forbrukere som eventuelt gjennomfører kjøp uten at markedsføring er rettet mot dem, vil få de ufravikelige rettigheter som følger av forbrukervernregler.
Ved å gjennomføre bestillingen bekrefter du at du har lest, forstått og akseptert vilkårene.
2. Partene
Selger: Ludviga AS, Straumen 76, 7176 Linesøya, Norge, org.nr. 926 389 068, e-post: [email protected].
Kjøper: Den bedrift eller person som bestiller og/eller benytter seg av våre digitale produkter og tjenester (heretter «du» eller «kjøper»).
Våre tjenester er i hovedsak rettet mot bedrifter (B2B). Dersom privatpersoner likevel kjøper våre produkter/tjenester, vil kjøper inneha den lovbeskyttelse som eventuelt følger av forbrukerlovgivning, herunder angrerettloven.
3. Produktene og tjenestene
Våre tilbud omfatter ulike digitale produkter og tjenester, herunder:
- Digitale programmer, kurs og workshops innen online forretningsdrift, herunder tekniske, strategiske og markedsføringsrelaterte kurs.
- Medlemskap og abonnementsløsninger som gir løpende tilgang til digitale ressurser, medlemsportaler, lukkede grupper (f.eks. via Facebook), samt digitale samlinger som Q&A-sesjoner, masterclasses, veiledningsmøter og annet løpende innhold.
- Digitale verktøy, maler, planleggingsressurser, nedlastbare filer, tekniske guider og lignende.
- Rådgivnings- og mentoringsforløp skreddersydd til kundens behov.
Innhold, frekvens og oppsett av våre programmer og medlemskap kan variere over tid basert på våre vurderinger om hva som best tjener kundene og vår forretningsdrift.
4. Opphavsrett og bruksbegrensninger
Alt innhold og alle produkter levert av oss er beskyttet av opphavsrett og øvrige immaterielle rettigheter. Når du kjøper eller laster ned våre produkter har du en begrenset, ikke-eksklusiv, ikke-overførbar rett til å bruke materialet for eget, internt bruk i din bedrift eller, dersom du er privatperson, til personlig bruk.
Du har ikke rett til å kopiere, selge, dele, distribuere, videreformidle, leie ut eller på annen måte gjøre våre produkter, kursinnhold eller digitale ressurser tilgjengelig for tredjepart uten skriftlig forhåndsgodkjenning fra oss. Dette forbudet omfatter også endret versjon av materialet. Enhver overtredelse av disse vilkårene kan medføre umiddelbar opphør av dine tilganger, samt erstatningsansvar.
5. Ansvar og forventninger
Vi forplikter oss til å levere innhold og oppfølging i tråd med det som er opplyst ved kjøpet og slik det fremgår av produktbeskrivelsene. For å oppnå ønsket utbytte, forventes det at du som kunde deltar aktivt, gjennomfører anbefalte oppgaver og selv tilpasser råd og metoder til din bedrifts situasjon.
Vi gir ingen garantier for forbedrede resultater, økt omsetning, fortjeneste eller annen konkret måloppnåelse. Suksessen avhenger i stor grad av kundens egen innsats, markedssituasjon og øvrige faktorer utenfor vår kontroll. Våre leveranser er å anse som rådgivende og veiledende, og benyttes på eget ansvar.
6. Priser og betaling
Alle priser fremgår på våre nettsider, salgssider eller i tilbudet. Prisene er oppgitt i norske kroner (NOK) og eksklusive eventuell merverdiavgift (mva.) dersom ikke annet er spesifisert.
Betaling skjer gjennom anerkjente betalingsløsninger (f.eks. Stripe) med kreditt- eller debetkort, eller etter avtale med faktura. For løpende abonnement trekkes avtalt beløp regelmessig i henhold til avtalt betalingsfrekvens. Dersom en betaling ikke gjennomføres, vil vi forsøke å kontakte deg for å rette opp. Hvis betaling fortsatt uteblir, forbeholder vi oss retten til å stenge tilgangen til produktet/medlemsportalen.
For bedriftskunder gjelder ingen angrerett med mindre avtalt eller påkrevd av ufravikelig lovgivning. For privatkunder (forbrukere) som gjennomfører kjøp, gjelder angrerettloven hvis produktet omfattes, og du vil da motta angrerettskjema og ha 14 dagers angrerett. Ved påbegynt levering av en digital tjeneste innen angrefristen kan angreretten frafalles.
7. Varighet og oppsigelse
For abonnement og medlemskap gjelder avtalen fra første betaling og løper inntil den sies opp av en av partene. For å unngå belastning for neste periode, må oppsigelse skje i henhold til oppgitte frister, normalt minst 14 dager før neste trekkdato. Oppsigelse skal skje skriftlig via e-post til [email protected].
Ved oppsigelse mister du tilgangen til alt medlemsinnhold når den inneværende betalte perioden utløper. Nedlastbare enkeltprodukter som ikke er abonnementsbaserte er dine til eget bruk etter kjøpet, men kan ikke videreselges eller distribueres.
8. Mislighold
Brudd på disse vilkårene gir oss rett til å stenge tilgang umiddelbart og uten refusjon. I tilfeller der materiale er brukt i strid med opphavsrett eller denne avtalen, kan vi kreve erstatning for økonomisk tap og andre skader.
9. Ansvarsbegrensning
Vi er ikke ansvarlige for direkte eller indirekte tap, herunder tapt fortjeneste, driftsavbrudd eller andre økonomiske konsekvenser av din bruk av våre produkter og tjenester.
Vår samlede erstatningsplikt er under enhver omstendighet begrenset til beløpet du har betalt for den aktuelle tjenesten eller produktet.
10. Force Majeure
Ingen av partene er ansvarlige for manglende oppfyllelse av avtalen ved forhold utenfor rimelig kontroll, slik som naturkatastrofer, krig, streik, myndighetspålegg eller alvorlige tekniske feil (f.eks. cyberangrep). Oppstår en slik situasjon, skal den berørte parten varsle den andre uten unødig opphold. Oppfyllelsen utsettes så lenge force majeure-situasjonen varer.
11. Konfidensialitet
Ved deltakelse i våre programmer, medlemskap eller tjenester kan du få tilgang til konfidensiell informasjon om vår eller andres virksomhet. Du plikter å behandle slik informasjon konfidensielt og ikke dele den med tredjepart.
12. Endringer i Vilkårene
Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene ved behov. Den gjeldende versjonen vil alltid være tilgjengelig på våre nettsider. Endringer gjelder kun for nye kjøp eller nye abonnementsperioder, med mindre lovpålagt.
13. Konfliktløsning og Lovvalg
Dersom det oppstår uenighet, skal vi først forsøke å løse saken minnelig. Om dette ikke fører frem, kan saken bringes inn for forliksrådet eller ordinære domstoler. Avtalen er underlagt norsk rett, og partene vedtar Trondheim tingrett som verneting.
Kontaktinformasjon:
Ludviga AS, Straumen 76, 7176 Linesøya, Norge
Org.nr.: 926 389 068
E-post: [email protected]
Sist oppdatert: 11.12.24